Qui som?


Som més de 40 músics del Vallès que ens trobem un cop per setmana per tocar plegats música per a Banda i sempre que podem o ens ho demanen, mostrem la nostra feina a tot aquell que ens vulgui escoltar. Dins la Banda podeu trobar pares i fills tocant plegats, gent jove amb ganes d’aprendre i de passar-s’ho bé, jubilats, metges, professors, botiguers, estudiants del Conservatori, músics professionals…

La voluntat de rigor que tenim, la veiem més que satisfeta amb la brillant direcció artística del prestigiós músic sabadallenc BERNAT CASTILLEJO. Flautista destacat i gran coneixedor del repertori per a banda, és actualment també professor de flauta travessera del Conservatori Professional de Sabadell i director de la seva Banda d’estudiants. La seva tasca es caracteritza sempre pel bon humor i una capacitat pedagògica i de comunicació remarcables.

Durant la tempora 2014-2015, agafa el relleu de Bernat Castillejo, el músic i director Francesc Gregori, saxofonista destacat per la seva carrera interpretativa i docent, que pren la batuta per dirigir a la Banda.

 

FRANCESC GREGORI

Director Temporada 2014-2015

_MG_4459

BERNAT CASTILLEJO

Director

director

LA BANDA

Músics

musics