La Banda Juvenil


La Banda Juvenil de Sabadell, altrament coneguda com BJS, és una agrupació instrumental nascuda de la Banda de Música de Sabadell creada el 18 de Juliol del 2009.

La BJS està oberta a qualsevol jove d’entre 12 i 17 anys, que toqui un instrument de vent fusta, vent metall i percussió, i que pugui assajar els dilluns de 20.00 a 21.15 a Ca l’Estruch a Sabadell. Gratuït! I sobretot, amb moltes ganes de fer amics i voler tocar!

Els assajos comencen a partir de finals d’octubre, i es finalitza la temporada del curs amb un concert!

Alguns dels espectacles de la BJS han estat:

‘Tres reis mags perduts; buscant el regal pel nen Jesus’ amb la colaboració de l’orquestra de Viladecavalls. L’objectiu de tota la temporada va ser aconseguir diners per l’intercanvi amb l’orquestra de Sorgues, França. Vam fer més d’un cop aquest espectacle i també vam fer una llumineta. A més a més, varem col·laborar amb la Banda de Sabadell (la banda gran), on vam tocar per la cavalcada de reis, una jornada intensa fent una mica de xaranga.

‘Pessic de Circ’: espectacle infantil que combina música i circ. Una col·laboració entre la Banda Juvenil de Sabadell i la companyia de circ “Pessic de Circ”.

Espectacle de màgia amb el mag Albert Llorenç.

També, durant l’estiu, es fan unes estades d’una setmana, on es treballen diferents peces en agrupació de banda i en grups de cambra. També ho treballem lligant-ho tot fent un espectacle. Es una bona opció per el que no poden venir durant el curs!

Música de bandes sonores, jazz… podem tocar qualsevol cosa!
Esperem que us entrin ganes d’apuntar-vos, que segur que estareu integrats desde el primer minut que estiguis tocant amb nosaltres.

Si voleu cap tipus d’informació podeu fer-ho simplement enviant un missatge privat o deixant un comentari.
Moltes Gracies!

US COMUNIQUEM QUE AQUESTA TEMPORADA NO HA ESTAT POSSIBLE DUR A TERME AQUESTA ACTIVITAT

titol-blog-2